Grijă pentru copiii în suferință / Caring for the children in need

După succesul proiectului destinat copiilor bolnavi de TBC de la spitalul Marius Nasta, Asociația Faborisa vine în ajutorul celor internați în spitalul C.F.2 din București.

Proiectul “Grijă pentru copiii în suferință” își propune strângera de fonduri pentru crearea de condiții igienice și de confort pentru copiii care sunt nevoiți să stea departe de casă și de familie pentru a fi tratați. Perioada de spitalizare în cazul unui pacient poate dura cel puțin o săptămână, două. Sunt mulți pacienți care vin din întreaga țară, iar condițiile nu se ridică la standardul necesar pentru a putea primii numeroasele solicitări de spitalizare.

Proiectul nostru cuprinde:

Renovarea a două saloane pentru secția de pediatrie Renovarea a două grupuri sanitare pentru secția pediatrie. Acesta include renovarea  instalației sanitare și tot ce este necesar pentru a fi conform standardelor europerne.

Țelul nostru este ca acest spital să fie igienic si prietenos, pentru ca șederea pacienților tratați aici să fie cât mai placută și usor de acceptat.

Vă mulțumim pentru susținere!

---------------------- ENGLISH --------------------------------------

After the successful project for children suffering from tuberculosis at Marius Nasta hospital, Faborisa Association is supporting the patients of C.F.2 hospital in Bucharest.

The project “Caring for the children in need” aims to raise funds to create hygienic conditions and comfort for children who have to stay away from home and family to be cured. The hospitalization period for a patient may last at least one week, maybe more than two. There are many patients who come from all over the country, and the environment does not meet the standard required to receive so many hospitalization requests.

Our project includes:

Renovation of two rooms for the pediatrics department Renovation of two bathrooms for the pediatric department. This includes renovating the plumbing and all that is required to comply with European standards.

Our goal for this hospital is to make it hygienic and friendly, so that the stay of the patients cured here will be as pleasant and easy as possible.

Thank you for your support!

[ Show more ]
Galantomi:

Donatii:

Suma:

9,786 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Grijă pentru copiii în suferință / Caring for the children in need

La prima vedere 1000 km Balkan este o provocare sportiva de 11 zile, ce combina ciclismul si alergarea. Dar este mai mult decat atat. Este un concept complex cu misiunea de a contribui la dezvoltarea indivizilor si a societatii. Evenimentul este non-competitiv, suntem limitati doar de lumina zilei: putem parcurge in medie 160 km pe zi cu bicicleta si 60 km pe zi in alergare in cele circa 8h30m de lumina. Asta presupune o sanatate de fier si a pregatire pentru anduranta a participantilor.

9,786 RON

Suma:

Galantomi:

Pagini fundraising

Dori and Petrisor

Dear friends, We will be running TOGETHER as a family on the 27th of October for improvements of the hygiene and conditions at Clinical Hospital CF 2

2,000 RON Target
1,805 RON Suma
90.25% Complete

Hiroko Ogawa

My first marathon was in autumn of 1995. A quarter of a century has passed and I completed more than 250 marathons with being supported by many people

1,500 RON Target